Bronsweg 9 | 8211 AL | Lelystad | +31 (0)6 15838127 | dklelystad@eduvet.nl​ | Openingstijden: 09:00 – 17:00
Eduvet Dierenkliniek Lelystad

Eerstelijns patiëntenzorg

Neem contact op

Neem contact op

Covid protocol:

  • Wij geven tijdelijk geen hand aan onze bezoekers
  • Houd de gepaste afstand van 1,5 m van elkaar in de wachtruimte en behandelkamers.
  • In de wachtruimte kunt u uw handen desinfecteren, wij raden u aan dit voor en na uw bezoek te doen.
  • Meld het bij onze medewerkers als u zich niet goed voelt, als u in een risico gebied bent geweest (of komt) en als later blijkt dat u positief getest bent.
  •  Bij (milde) verkoudheid, keelpijn, hoofdpijn of koorts (volgens de richtlijnen van het RIVM) kunt u niet bij ons terecht, wij vragen u om de afspraak uit te stellen tot een later moment of iemand die klachten vrij is te laten komen met uw huisdier. Zorg er dan wel voor dat u telefonisch bereikbaar bent voor overleg.
  •  We nemen  in de behandelkamer in principe uw huisdier tijdens het klinisch onderzoek van u over, terwijl u in de behandelkamer mag blijven op 1,5 meter afstand. 
  • Het dragen van een mondkapje stellen wij verplicht in het gehele gebouw.

Bekijk het volledige Covid protocol

EduVet Dierenkliniek Lelystad

Gesloten rond de feestdagen

EduVet Dierenkliniek Lelystad is geopend op werkdagen (ma, wo, do en vrij) tussen 9:00 en 17:00 uur. Op Dinsdag is onze kliniek gesloten.

In verband met de feestdagen en vakantie is de praktijk gesloten van zaterdag 23 december tot en met dinsdag 2 januari. Woensdag 3 januari vanaf 9.00 staan wij weer voor u klaar zoals u van ons gewend bent.

Via deze weg zou ik u en uw huisdieren allen graag fijne en veilige feestdagen toewensen en alvast een heel gelukkig en gezond 2024!

Lanny Siemeling (Eduvet dierenkliniek Lelystad) 

Openingsuren

EduVet Dierenkliniek Lelystad is geopend op werkdagen (ma, wo, do en vrij) tussen 9:00 en 17:00 uur. Op Dinsdag is onze kliniek gesloten. 

Overleg, afspraak

Onze paraveterinair is op werkdagen tussen 9:00 en 17:00 uur telefonisch bereikbaar voor overleg en/of het maken van een afspraak voor bijv. een consult of een operatie.

U kunt ook met onze paraveterinair een afspraak maken voor persoonlijk overleg met de dierenarts. U kunt eveneens contact opnemen via WhatsApp of via e-mail. Omdat wij via WhatsApp en e-mail soms pas na 1-2 werkdagen kunnen reageren, wordt u voor dringende zaken geadviseerd om telefonisch contact op te nemen. 

In sommige gevallen is het niet mogelijk voor de paraveterinair om de telefoon aan te nemen, u kunt een voicemailbericht achter laten een kort Whatsapp bericht sturen of ons op een later moment terug bellen. We doen ons best u zo snel mogelijk terug te bellen.

Als het dringend is: 06 15 83 81 27

Tijdens de openingsuren

Als het dringend is kunt u op werkdagen tussen 9:00 en 17:00 uur telefonisch contact opnemen. U belt dan naar +31 (0) 6 15 83 81 27. Ondanks ‘spoed’ vragen wij u toch om altijd eerst te bellen vóórdat u naar de kliniek komt.

Buiten de openingsuren

Als het dringend is kunt u tijdens de avond, nacht, weekend en feestdagen telefonisch contact opnemen. U belt dan naar +31 (0) 6 15 83 81 27. Voor de regio Lelystad wordt u verwezen naar de dienstdoende dierenkliniek. 

Betaling

Wij verzoeken u direct na elk consult, behandeling, operatie, afgifte van diergeneesmiddelen en/of vrije gezondheidsproducten e.d. te betalen met pin.

Dierenarts Lelystad honden op het strand
Neem contact op