Bronsweg 9 | 8211 AL | Lelystad | +31 (0)6 15838127 | dklelystad@eduvet.nl​ | Openingstijden: 09:00 – 17:00
Eduvet Dierenkliniek Lelystad

Eerstelijns patiëntenzorg

Patiëntenzorg

Neem contact op

Inhoudsopgave

Ons motto

Ons motto is, dat je als dierenarts en paraveterinair van nature empathie, aandacht en zorg moet hebben voor dieren én hun eigenaren. Dat is de basis voor een goede synergie tussen u en ons, noodzakelijk voor een optimale zorgverlening aan uw huisdier

Meedenken en meebeslissen

In EduVet Dierenkliniek wordt u gedurende het gehele traject van diagnostiek en behandeling nauw betrokken bij wat wij denken, vinden en voorstellen om te doen. Zo kunt u zelf met kennis van zaken beter meedenken en meebeslissen

Ruim voldoende consulttijd

Eigenaren maken hun huisdier dagelijks mee, voor de veterinaire professional is het consult vaak een ‘momentopname’. Onze consulten worden in principe voor de duur van 20 tot 30 minuten gepland. Wij nemen voor de anamnese, het gesprek met de eigenaar, en het klinisch onderzoek van het huisdier, uitgebreid de tijd om alle informatie over uw huisdier te verzamelen. Dat is naar onze overtuiging cruciaal voor de diagnose en mag daarom tijd kosten.

Laagdrempelige beschikbaarheid

Wij streven naar laagdrempelige beschikbaarheid voor kort telefonisch overleg met de dierenarts, met name tijdens de eerste follow-up in bijzondere gevallen.

Neem contact op of maak een afspraak

Budget patiëntenzorg

Onder bepaalde voorwaarden kunnen we aan eigenaren met beperkte financiële mogelijkheden budget patiëntenzorg aanbieden.

Bekijk de pagina over budget patiëntenzorg

Behandeling op afstand

Om de juiste behandeling te kunnen adviseren hebben we allereerst de juiste reguliere diagnose nodig. Goede diagnostiek op afstand, via telefoon, WhatsApp of e-mail is praktisch gesproken in verreweg de meeste gevallen niet mogelijk. De kans op goede diagnostiek en behandeling is veel groter met een ‘face-to-face’ anamnese en een ‘live’ patiënt.

Omdat ieder individueel geval weer anders kan zijn, kunt u, als u hierover nog vragen hebt, het beste even overleggen met onze paraveterinair.

Dierenarts Lelystad kat
Neem contact op